Martini Toernooi

Datum
29-06-2018
Duur
3 dagen
Soort toernooi
Recreatie
Doelgroep
Studenten
Dames / Heren
Dames
Heren
Disciplines
Veldhockey
Maximaal aantal Teams
100
Prijs per deelnemer
€ 37,00
Overnachtings mogelijkheid
Ja, op complex
E-mailadres
Omschrijving

De Groningsche Cricket en Hockeyclub (G.C.H.C.) organiseert op 29, 30 juni en 1 juli 2018 voor de 50e keer het jaarlijkse Martinitoernooi. In dit laatste weekend van juni komen meer dan 500 studenten naar Groningen om deel te nemen aan dit geweldige studententoernooi. Naast dat er gehockeyd wordt, vinden er tijdens het toernooi ook andere activiteiten en evenementen plaats. Zo zijn er elke avond meerdere optredens, verschillend van bekendere tot opkomende bandjes en de beste dj’s!

Het thema dit jaar is Martini Time Travel: 50 golden years, back to the future or lost in the past? Aangezien deze 50ste editie een gouden lustrum is wordt het nog grootser aangepakt. Wij nemen je mee terug naar vroeger en gaan tijdreizend de toekomst in. Aankleding en inrichting van het terrein gebeurt aan de hand van dit thema, dus vergeet ook zelf niet je mooiste verkleed outfit aan te trekken en kom als hippie, tijdreiziger of alien met een ruimteschip!

Dus houd jij van hockey, feesten, dansen en ben jij benieuwd naar de activiteiten die wij voor je in petto hebben? Schrijf je dan gauw in met je team, club, dispuut, huis, commissie of al je andere vrienden!

Tot op Martini!

Check voor actuele informatie ons facebook evenement!

https://www.facebook.com/events/1700380596722167/

Video

  Locatie

Naam locatie
Martini Toernooi
Adres
Blauwborgje 26a
Postcode / plaats
9747AC Groningen

Twitter