HV Spijkenisse International Hockey in the "MIX"

Datum
20-05-2018
Duur
2 dagen
Soort toernooi
Prestatie
Doelgroep
A-jeugd
B-jeugd
Dames / Heren
Dames
Heren
Disciplines
Veldhockey
Maximaal aantal Teams
10
Prijs per team
€ 1.280,00
Extra speler
€ 80,00
Maximaal deelnemers per team
16
Overnachtings mogelijkheid
Ja, op complex
Naam DJ
BIG Surprise
Omschrijving

Informatie

De eerste wedstrijden starten op zaterdag om 09:30 uur (tot ….. uur) maar jullie zijn al welkom vanaf 08:30 uur

De wedstrijden/finales op zondag zijn van 09:30 uur tot 15:30 uur.

Bijzonderheden: Zaterdag overdag entertainment. Zaterdagavond feestavond.

Geen alcohol onder 18 jaar.

Overnachting op terrein van HV Spijkenisse in door de organisatie ter beschikking gestelde grote tenten (men dient zelf voor slaapzak en matje zorg te dragen.)

De toernooidagen zijn natuurlijk zeer goed verzorgd op zaterdagmiddag een lunch en zaterdagavond een BBQ. OP zondagochtend een ontbijt en ‘s-middags een lunch.

Dit toernooi kost € 1280,= €80,= PP een team bestaat uit 14/16 (veertien/zestien) personen waarvan 1 scheidsrechter is).

Dit bedrag geeft toegang tot het feest zaterdagavond, recht op catering en overnachting. Het inschrijfgeld dient volledig vooruit betaald te worden. Voor ieder extra persoon (speler of begeleider / scheidsrechter) is € 45,= extra verschuldigd. Met een maximum van 2.

Inschrijfkosten: € 145,= te voldoen direct bij inschrijving. Het bedrag dient te worden overgemaakt op bankrekening NL17RABO 0308171756 ten name van Monpellier Sports Methods & Solutions B.V.

o.v.v. HV Spijkenisse in the MIX toernooi 2018 en de naam van de club en je team. Bij niet tijdig betalen vervalt de inschrijving. Restant bedrag te voldoen uiterlijk één maand voor aanvang toernooi.

Gebruik van complex / ‘kampeer’ terrein voor overnachting is gratis, wel dient per kampeer vak een borg van € 50,= contant betaald te worden.

Eén vak is voldoende voor een team. Teruggave van de borg geschiedt alleen op zondag na de prijsuitreiking bij oplevering van een schone tent/kampeer vak.

Vanuit elk team is een scheidsrechter beschikbaar. Elk team heeft een verantwoordelijke aangewezen. Deze persoon is verantwoordelijk voor team(gedrag). Vooraf vragen wij naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum van deze verantwoordelijke (via aanmeldformulier).

  Locatie

Naam locatie
HV Spijkenisse International Hockey in the "MIX"
Adres
Schenkelweg 110b / 112
Postcode / plaats
3203 LE Spijkenisse

Twitter