HBR goes ON THE ROAD (C-teams)

Datum
24-06-2018
Duur
1 dagen
Soort toernooi
Recreatie
Doelgroep
C-jeugd
Dames / Heren
Dames
Heren
Disciplines
Veldhockey
Maximaal aantal Teams
24
Prijs per team
€ 150,00
Extra speler
€ 10,00
Overnachtings mogelijkheid
Nee
Omschrijving

HV Berkel en Rodenrijs nodigt je uit voor een waanzinnig C toernooi!

Zit jij in een sportief en supergezellig C team? Ook al zin in een hockeytoernooi? Dan organiseert Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs een toernooi speciaal voor jullie! We zien jouw team graag op zondag 24 juni bij het HBR goes ON THE ROAD toernooi!

Vanaf half 10 staan wij dan klaar om jullie te verwelkomen. Om 10 uur starten we met de wedstrijden. Elk team zal 5 wedstrijden hockeyen verdeeld over de hele dag. Als je tussendoor vrij bent, zijn er activiteiten die je met je team kunt doen. Laat een leuke en aparte teamfoto maken, haal een lekkere smoothie bij de smoothiebar, ga lekker chillen op het terras of gooi nog even al je energie eruit op de stormbaan! Als de wedstrijden gespeeld zijn, blijf dan wel even hangen voor de prijsuitreiking want er zijn mooie prijzen te winnen!

Het thema op onze toernooidag is ON THE ROAD. Het is natuurlijk geweldig als jij je kleding hierop kunt aanpassen, met een stoplicht, verkeersbord of misschien vrachtauto? Laat je fantasie gaan! Voor het team met de origineelste outfit staat er een prijs klaar.

De inschrijving is vrij voor alle teams die op maximaal 1 e klasse niveau spelen. Maar…… doe het wel snel, want voor je het weet ben je te laat. Vul hieronder het inschrijfformulier in. O ja, geef gelijk even door hoe je team deze dag bekend zal staan, bijvoorbeeld als Team Cars, de Verkeerspolitie of de Truckers.

De kosten voor deelname zijn : 150 euro (12 spelers + 2 begeleiders, extra speler 10euro). Vanzelfsprekend is de lunch inbegrepen en krijgen jullie ook een drankje en wat lekkers. Fruit bieden wij je team gratis aan deze dag.

Als je jouw team inschrijft, verwachten we dat je team een scheidsrechter meeneemt om de wedstrijden te leiden.

Nog niet overtuigd? Kijk dan eens op facebook HBRtoernooien voor een impressie van ons WE GOT THE BEATS toernooi van afgelopen jaar.

Heb je nog vragen? Neem dan snel contact op via hbr.toernooicie@gmail.com. Wij hebben er waanzinnig veel zin en waarschijnlijk jij ook? We hopen jouw team te zien op ons HBR goes ON THE ROAD toernooi.

Sportieve groeten,

  Locatie

Naam locatie
Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs
Adres
Het Hoge Land
Postcode / plaats
2652 EA Berkel en Rodenrijs

Twitter