The 2018 international Maastricht D-Trophy

Datum
23-06-2018
Duur
2 dagen
Soort toernooi
Prestatie
Doelgroep
D-jeugd
Dames / Heren
Dames
Heren
Disciplines
Veldhockey
Maximaal aantal Teams
24
Prijs per team
€ 350,00
Extra speler
€ 25,00
Maximaal deelnemers per team
20
Overnachtings mogelijkheid
Ja, op complex
Naam DJ
party all night long!
Omschrijving

Hallo allemaal,  

Het nieuwe supergave, internationale, 2-daagse  Internationale Maastricht D-Trophy hockey toernooi komt er aan! Het toernooi is op 23 en 24 juni 2018. Wil jij twee hele dagen lekker hockeyen, ontzettend veel lol maken, relaxt barbecueën en de dag afsluiten met een spetterend Thé Dansant met top DJ we maken er een top feest van! Dan moet je hier echt bij zijn!

Want er is nog meer…..omdat vele van ver komen uit bijvoorbeeld: Engeland, Duitsland, België en Noord-Nederland wordt er overnacht in tenten. Dit kunnen zelf meegebrachte tenten zijn of we helpen je via ons gehuurde legertent te regelen. De huurprijs voor een legertent van 15 personen is 250 euro. Huur legertent is inclusief 15 veldbedden en grondzeil… en de volgende dag knallen we weer verder!

Naast al dit leuks zijn er zoals altijd gave prijzen te winnen voor het team met de wreedste, vetste, coolste, stoerste en gekste kapsels en een echte originaliteitsprijs voor het team met het meest originele, best uitgepakte en aller-gaafste thema. Kortom dit wil je niet missen, dus geef je zo snel mogelijk op!

Hebben we jullie al een beetje enthousiast gemaakt? Is dit geen super gave manier om je seizoen af te sluiten? We zullen de details nog even op een rijtje zetten:

Wanneer en waar?

Zaterdag 23 juni van 09.00 uur tot 22.30 uur en zondag 24 juni 2018  van 09.00 uur tot 16.00 uur op locatie MHC Maastricht in Maastricht.

Voor wie?

Voor alle nationale en internationale toppers en feestbeesten uit de D-Jeugd.
Er wordt in 2 niveau’s gespeeld: A-Poule voor Prestatief teams J/M D1,en D2 en B-Poule  voor meer de Recreatief teams Jongens en meiden /M D3 tot Dxx
Voor buitenlandse teams U14. We hebben ruimte voor 24 teams. 12 meiden en 12 jongens teams.

Wat is het thema?

Het thema is geheel aan het team. Verzin met jouw team een leuk thema en een teamnaam. Er mag natuurlijk flink uitgepakt worden! Denk bijvoorbeeld aan, flowerpower, love boat, superhelden, cowboys en indianen, je kunt het zo gek niet bedenken! Het is leuk dat alle teams in een thema verschijnen op het toernooi,hoeft niet maar wel top.

Hoezo raar met je haar?

Als team zorg je naast een vette outfit, er ook voor dat je de hele dag met het meest gave kapsel rondloopt. Hoe gekker hoe beter! Begeleiders en ouders tellen natuurlijk ook mee. De toernooicommissie zal aan het eind van de dag de prijs voor het allermooiste, wreedste, vetste, coolste, stoerste en gekste kapsel uitreiken. Be prepared!

Wie fluit er?

Het is de bedoeling dat je zelf per team een scheidsrechter meeneemt. Je komt dus met je team, je coach en een scheidsrechter! (en een fluitje). Er wordt gehockeyd op een heel hockeyveld 11 tegen 11, inclusief keeper.

Wat valt er allemaal te beleven?

We gaan overdag lekker hockeyen. Tussendoor is er een lunch om weer wat aan te sterken. Na het hockeyen, gaan we gezellig met z’n allen barbecueën! En gaan we (tot ± 22:00 uur) uit ons dak tijdens het one-and-only DJ – Dance a lot it’s Party time, yeah! Volgende dag samen ontbijten op de club, even bijpraten van de zwoele avond en dan weer lekker hockeyen. Tussendoor weer de lunch en zo naar het einde van het toernooi waar we nog all prijzen gaan uitreiken. We nemen dan met pijn in ons hart afscheid van elkaar maar op naar het volgende jaar!

Wat kost het?

De kosten bedragen € 350,- voor een heel team (daarbij gaan we uit van maximaal 14 personen met minimaal 11 spelers en 2 begeleiders). Voor iedere persoon extra kost het € 25,- . Graag totaal aantallen aangeven op inschrijf pagina. Hiervoor krijg je bij ontvangst iets lekkers voor het hele team, koffie/thee voor de begeleiding, 2 dagen lunch, een geheel verzorgde BBQ, een spetterend thema feest en een hele hoop leuke mensen en gezelligheid!

Hoe schrijf ik mijn team in?

De inschrijving gaat alleen via de website.  Via website vul het inschrijfformulier in en druk op versturen. Na aanmelden via de website  krijg je van ons een bevestiging.

  Locatie

Naam locatie
MHC Maastricht
Adres
Discusworp 19
Postcode / plaats
6225XP Maastricht

Twitter