HCM 3D Toernooi

Datum
23-06-2018
Duur
1 dagen
Soort toernooi
Recreatie
Doelgroep
D-jeugd
Dames / Heren
Dames
Heren
Disciplines
Veldhockey
Maximaal aantal Teams
18
Prijs per team
€ 80,00
Extra speler
€ 5,00
Overnachtings mogelijkheid
Nee
Omschrijving

Na zes spetterende edities van het toernooi voor de D-jeugd bij HCM Arnhem, komt ons toernooi dit seizoen terug op 23 juni 2018. Het belooft een onvergetelijke dag te worden en naast onze vaste hockeywedstrijden van 20 minuten, maakt ook dit jaar een andere spannende wedstrijd deel uit van het toernooi. Wat deze uitdaging is, houden we nog even geheim…

Zoals altijd behoort een goede lunch en een lekkere snack ook tot de ingrediënten van het 3D-toernooi bij HCM. Na bloedstollende wedstrijden is er voor iedere speler/speelster een herinnering en voor de kampioenen een fantastische hoofdprijs!!

Er is plaats voor 9 meisjesteams en 9 jongensteams (Let op, voor HCM teams geld een maximum van 4 meisjesteams en 4 jongensteams)
Het toernooi duurt van 09.00 – 17.00 uur. Vanaf 8.30 is de ontvangst. Let op! Dit is een voorlopige planning, de tijden kunnen nog wijzigen!
Speel jij in een D-elftal en heb je zin in dit super toernooi?? Schrijf je dan snel in, want… VOL = VOL!!

Inschrijven kan tot 16 juni 2018!

Spelregels

  • De kosten voor deelname bedragen €80,- per team (13 spelers + 2 begeleiders). Voor elke extra speler en/of begeleider komt er €5,- bij de prijs.
  • (Minimaal) een van de begeleiders is ook scheidsrechter. (deze scheidsrechter fluit de wedstrijden van zijn/haar eigen team)

  Locatie

Naam locatie
HCM Arnhem
Adres
Drielsedijk 17a
Postcode / plaats
6841 HJ Arnhem

Twitter