Toernooi zoeken

Zoek op datum

Hockey Dreams presenteert: African Hockey Experience 2018

Hockey Dreams presenteert: African Hockey Experience 2018

“We challenge you, join us in Zambia!”

In de zomer van 2018 vindt van 6 t/m 16 juli de vijfde African Hockey Experience (AHX) plaats: een unieke 10-daagse fundraising trip die levens verandert. Je bezoekt de projecten van Hockey Dreams Foundation, ontmoet de coaches en kids, ontdekt het prachtige Zambia en ziet wat de impact is die Hockey Dreams heeft op de lokale bevolking. Een onvergetelijke ervaring, die je voor je rest van je leven zult herinneren!

The experience

Tijdens de AHX organiseer je samen met de coaches een kamp vol sport en spel, help je hen bij clinics, bezoek je hun huizen en kom je meer te weten over hun familie, projecten, school, motivatie, cultuur, tradities en dromen. Je maakt de Hockey Dreams community dus van heel dichtbij mee. Daarnaast zul je ook de prachtige omgeving zien, breng je een bezoek aan de Victoria Falls en kun je op safari, raften of bungeejumpen. Kortom: an experience of a lifetime.

Make a difference

Hockey Dreams Foundation (www.hockeydreams.nl) gebruikt hockey als middel om jonge coaches een betere toekomst te bieden en zijn ervan overtuigd dat door sport development gehele communities zich constructief kunnen ontwikkelen. Ze laten jongeren zélf aan hun toekomst werken. Als deelnemer van de AHX haal je geld op voor deze organisatie. Dat bedrag investeert Hockey Dreams in de projecten die je zelf zult bezoeken. Fundraising waar je zelf echt een verschil mee kunt maken.  

Join in!

Je kunt je vanaf nu inschrijven om mee te gaan op deze uitdagende reis. Mis dit avontuur niet en meld je aan! De AHX is toegankelijk voor iedereen met een hart voor de missie van Hockey Dreams, hockeyer of niet. Voor inschrijven en meer informatie over het programma, de kosten en de voorwaarden, kijk op www.africanhockeyexperience.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Twitter